Važna obavijest u vezi COVID-19!
Mole se svi pacijenti koji imaju respiratorne teškoće (kašalj, curenje nosa, povišenu temperaturu) da ne dolaze u prostore doma zdravlja već da prvo telefonom kontaktiraju svojeg liječnika!
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - SAJMIŠTE
Adresa: Sajmište 1 , 32000 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - BLAGE ZADRE
Adresa: Blage Zadre 1, 32010 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - TRG KRALJA TOMISLAVA
Adresa: Trg kralja Tomislava 2, 32000 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - ILOK
Adresa: J.J. Strossmayera 49, 32236 Ilok

narucivanje

Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava obišao je radove na zgradi Doma zdravlja Vukovar, u gradskoj četvrti Sajmište.

Pojavom mogućnosti korištenja EU fondova te osiguranjem sredstava, radovi na obnovi zgrade Doma zdravlja Vukovar su u punom jeku. Radove izvodi tvrtka Planum – građenje d.o.o., a namjena zgrade i dalje će biti zdravstvena djelatnost. Zgrada će služiti Zavodu za javno zdravstvo Vukovar, upravi Doma zdravlja Vukovar te Centru za palijativnu skrb. Preseljenjem uprave iz dosadašnjih prostora, stvorit će se mogućnost za nove medicinske sadržaje i bolje uvjete kako za pacijente, tako i za medicinsko osoblje. Ukupna vrijednost obnove iznositi će 7.000,000 kuna, a završetak faze radova koja obuhvaća ugradnju dizala očekuje se do 01. srpnja ove godine. Slijedeće faze su nastavak radova na prvom katu i u potkrovlju, nakon toga prizemlje i naposljetku suteren. 

Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava obilaskom radova zaključio je kako će se realizacijom projekta stvoriti moderni uvjeti za nastavak pružanja izrazito visoke razine zdravstvene usluge građanima grada Vukovara, ali i građanima okolnih mjesta. „Ovdje je riječ o povijesnom objektu u gradu Vukovaru, koja je od samih početaka dobro služila svojoj svrsi. Zadovoljstvo je vidjeti da Dom zdravlja Vukovar, na čelu s ravnateljem Lohinskim, daje novi život ovoj zgradi koja će ponovno dobiti primarnu svrhu uz pomoć sredstava iz EU fondova" rekao je Penava.

Ravnatelj Doma zdravlja Vukovar Ante Lohinski navodi kako su radovi na zgradi, koja je navršila 88 godina, u završetku prve faze, a sljedeća faza obuhvaća izgradnju lifta. „Vrijednost trenutne faze je 1,5 milijuna kuna, a za cijeli projekt obnove osigurana su sredstva iz europskih fondova, dok je dio osigurala Vukovarsko – srijemska županija.. U potkrovlju zgrade će biti smješten Zavod za javno zdravstvo i njihove ambulantne prostorije, 1. kat je namijenjen upravi Doma zdravlja koja će se preseliti iz nove zgrade kako bi tamo oslobodili i napravili nove zdravstvene sadržaje. Prizemlje je predviđeno za Centar za palijativnu skrb po čemu ćemo biti prvi u Hrvatskoj i imati stacionar za palijativne pacijente, a što će omogućiti zapošljavanje još 10-15 novih radnika" navodi Lohinski.

Preuzeto;

http://www.vukovar.hr/vijesti/sve-vijesti/upravni-odjeli/224-uo-za-opce-poslove-i-ured-gradonacelnika/13423-obilazak-radova-na-zgradi-doma-zdravlja-vukovar

Pretraga

epidemioloska sluzba zzjzvusz2


Za nove informacije o corona virusu i preporuke posjetite stranicu

www.zzjz-vsz.hr


EU projekt

„Poboljšanje uvjeta za pružanje primarne zdravstvene zaštite
u Vukovarsko-srijemskoj županiji“

  

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa «Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020.»

SAVJETOVALIŠTE ZA DOJENJE

Palijativna skrb

EU projekt (UP.02.2.1.02.)

eu projekt21

edukacija

KORISNI TELEFONI

 Opća bolnica Vukovar
           +385 32 452 111
 
 Zavod za javno zdravstvo,Vukovar
           +385 32 413 179
 
Opća bolnica Vinkovci
           +385 32 349 349
 
Hitna medicinska pomoć
           
194 ili 112
 

 

 

HZZO Vinkovci
          +385 32 308 911

HZZO Ispostava Vukovar
           +385 32 441 725

HZZO Ispostava Ilok
           +385 32 590 440


 Izrada i održavanje MCE Vukovar

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.dzvukovar.hr koristi kolačiće (cookies).

Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem istih.

Prihvaćam