Važna obavijest u vezi COVID-19!
Mole se svi pacijenti koji imaju respiratorne teškoće (kašalj, curenje nosa, povišenu temperaturu) da ne dolaze u prostore doma zdravlja već da prvo telefonom kontaktiraju svojeg liječnika!
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - SAJMIŠTE
Adresa: Sajmište 1 , 32000 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - BLAGE ZADRE
Adresa: Blage Zadre 1, 32010 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - TRG KRALJA TOMISLAVA
Adresa: Trg kralja Tomislava 2, 32000 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - ILOK
Adresa: J.J. Strossmayera 49, 32236 Ilok

narucivanje


Hrvatski dan liječnika obilježava se u spomen na 26. veljače 1874. godine, kada je osnovan Hrvatski liječnički zbor, kao osma liječnička udruga u Europi, s ciljem unapređenja medicinske struke.

Uz obilježavanje ovog važnog trenutka iz povijesti medicinske struke u Hrvatskoj, nacionalni Dan liječnika dobar je povod i poticaj za osnaživanje svijesti o vrijednosti i važnosti liječničke profesije te doprinosu liječnika dobrobiti pacijenata i društva u cjelini kroz odgovoran rad, stalno usavršavanje i stjecanje novih stručnih znanja, a mišljenja smo da je to posebice važno naglasiti u svjetlu sve češćih verbalnih i fizičkih incidenata prema liječnicima i zdravstvenim djelatnicima koji se događaju u našim zdravstvenim ustanovama.


Također je potrebno ukazati na zabrinjavajući trend smanjivanja liječničkog i drugog zdravstvenog kadra u našoj zemlji, naročito u manje razvijenim, otočnim i ruralnim sredinama, što znatno otežava dostupnost i pružanje zdravstvene zaštite na svim razinama, stoga i ovom prilikom treba podsjetiti da se upravo zahvaljujući vrijednom, pojačanom i predanom radu liječnika i drugih zdravstvenih djelatnika, i unatoč poteškoćama sustav održava funkcionalnim za sve građane kojima je potrebna zdravstvena skrb.

Stoga svim liječnicima, koji iz dana u dan predano i odgovorno rade svoj humani i zahtjevni posao, svakodnevno pružajući zdravstvene savjete, povratak u zdravlje, nadu i utjehu svojim pacijentima, čestitamo njihov nacionalni dan, s jednim velikim: „Hvala, doktori!“

Pretraga

epidemioloska sluzba zzjzvusz2


Za nove informacije o corona virusu i preporuke posjetite stranicu

www.zzjz-vsz.hr


EU projekt

„Poboljšanje uvjeta za pružanje primarne zdravstvene zaštite
u Vukovarsko-srijemskoj županiji“

  

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa «Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020.»

SAVJETOVALIŠTE ZA DOJENJE

Palijativna skrb

EU projekt (UP.02.2.1.02.)

eu projekt21

edukacija

KORISNI TELEFONI

 Opća bolnica Vukovar
           +385 32 452 111
 
 Zavod za javno zdravstvo,Vukovar
           +385 32 413 179
 
Opća bolnica Vinkovci
           +385 32 349 349
 
Hitna medicinska pomoć
           
194 ili 112
 

 

 

HZZO Vinkovci
          +385 32 308 911

HZZO Ispostava Vukovar
           +385 32 441 725

HZZO Ispostava Ilok
           +385 32 590 440


 Izrada i održavanje MCE Vukovar

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.dzvukovar.hr koristi kolačiće (cookies).

Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem istih.

Prihvaćam