Važna obavijest u vezi COVID-19!
Mole se svi pacijenti koji imaju respiratorne teškoće (kašalj, curenje nosa, povišenu temperaturu) da ne dolaze u prostore doma zdravlja već da prvo telefonom kontaktiraju svojeg liječnika!
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - SAJMIŠTE
Adresa: Sajmište 1 , 32000 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - BLAGE ZADRE
Adresa: Blage Zadre 1, 32010 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - TRG KRALJA TOMISLAVA
Adresa: Trg kralja Tomislava 2, 32000 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - ILOK
Adresa: J.J. Strossmayera 49, 32236 Ilok

narucivanje

Služiti čovjeku – putokaz humanosti u medicini

Dana 21.02.2019. u dvorani „Lavoslava Ružičke“ u Vukovaru u 17:00 sati je održana svečana promocija knjige „Služiti čovjeku – putokaz humanosti u medicini.“ Promociju su organizirali Dom zdravlja Vukovar i Vukovarsko srijemska županija, a pokrovitelji su bili grad Vukovar i Vukovarsko srijemska županija.

Skup su pozdravili ravnatelj Doma zdravlja Vukovar, Ante Lohinski, mag.oec,, ravnateljica OŽB Vukovar  mr.sc. Vesna Bosanac, dr.med.spec. pedijatar, predstavnik braniteljskih udruga Danijel Rehak, zamjenik gradonačelnika grada Vukovara, Marijan Pavliček, prof i zamjenica pročelnika za zdravstvo Vukovarsko srijemske županije,Dragana Leko, dipl.iur.

Na promociji su o knjizi govorili Vlasta Vučevac, dr.med., predsjednica Hrvatskog društva za palijativnu medicinu HLZ, te prof. dr. sc. Marijana Braš i prof. dr. sc. Veljko Đorđević, urednici knjige.

U knjizi su prikazani kao primjeri dobre prakse Dom zdravlja Vukovar i Dom zdravlja Županja. Iz tog razloga poseban osvrt na knjigu dali su predstavnici Doma zdravlja Županja, glavna sestra Janja Stojanović, mag.med.techn pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo. i glavna sestra Ahnetka Stjepanović, mag.med.techn. pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo  Doma zdravlja Vukovar.

Dom zdravlja Županja i Dom zdravlja Vukovar su ujedno i dobitnici priznanja kao primjeri dobre prakse u implementaciji palijativne medicine, koja je i prikazana u knjizi.

Na kraju promocije prisutnima se kao jedan od promotora obratila dr.sc.Agneza Aleksijević, mag.med.techn v.pred. pomoćnica ravnateljice za sestrinstvo OŽB Vukovar.

A kao branitelj i jedan od autora u knjizi prisutnima se obratio i Željko Miškulin.

Pretraga

epidemioloska sluzba zzjzvusz2


Za nove informacije o corona virusu i preporuke posjetite stranicu

www.zzjz-vsz.hr


EU projekt

„Poboljšanje uvjeta za pružanje primarne zdravstvene zaštite
u Vukovarsko-srijemskoj županiji“

  

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa «Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020.»

SAVJETOVALIŠTE ZA DOJENJE

Palijativna skrb

EU projekt (UP.02.2.1.02.)

eu projekt21

edukacija

KORISNI TELEFONI

 Opća bolnica Vukovar
           +385 32 452 111
 
 Zavod za javno zdravstvo,Vukovar
           +385 32 413 179
 
Opća bolnica Vinkovci
           +385 32 349 349
 
Hitna medicinska pomoć
           
194 ili 112
 

 

 

HZZO Vinkovci
          +385 32 308 911

HZZO Ispostava Vukovar
           +385 32 441 725

HZZO Ispostava Ilok
           +385 32 590 440


 Izrada i održavanje MCE Vukovar

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.dzvukovar.hr koristi kolačiće (cookies).

Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem istih.

Prihvaćam